vetokoukku
vetokoukku
Etusivu  |  UKK  |  Maksutavat  |  Uutiset |  Ostoskori
   
Merkki  
Ota yhteyttä
Vetokoukku
 Automerkit
Valitse automerkki...
 Vetokoukut
Kiinteä vetokoukku
Irroitettava vetokoukku
Johtosarjat
Eu-säädökset
 Yrityksille
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
 Palvelu
Track & Trace
Toimitus
Tilausten seuranta
Edullisimmat hinnat
Toimitusehdot
Yksityisyys
 Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Yhteydenottolomake
Etusivu | Johtosarjat

Johtosarjat

Lain mukaan peräkärryissä ja asuntovaunuissa tulee olla valot. Sen takia on tärkeää, että ajoneuvosi on varustettu pistokkeella.

Meiltä löytyy kaksi erilaista pistoketyyppiä:

7- napainen johtosarja
Tätä vaihtoehtoa käytetään pyörätelineille tai trailereille, ja se on varustettu sumukytkimellä. Mikäli tarvitset jatkuvaa virtaa, suosittelemme että valitset 13-napaisen liittimen.

 

 

13-napainen johtosarja
13-napaista liitintä löytyy kaksi erilaista. Jaeger ja Vest Multicon -liittimet. Liitintyyppi riippuu asuntovaunun tyypistä. 13-napaista liitintä käytetään usein asuntovaunuissa, joissa on käytössä vakiovirtaa jääkaapille, sisävalaistukselle ja takavaloille.

 


Huomioi, että me myymme ainoastaan Jaeger-versiota

Me voimme tarjota autotyyppikohtaisen tai yleisen paketin, mikäli varustat autosi 7- tai 13-napaisella johtopaketilla. Yleinen paketti soveltuu kaikkiin erilaisiin autotyyppeihin. Autotyyppikohtainen paketti soveltuu ainostaan tietylle autotyypille.

Autotyyppikohtainen liitin / johtopaketti

Lähes kaikkiin uusiin autotyyppeihin on olemassa standardit johtopaketit. Nämä paketit ovat tehty erityisesti tietyille automerkeille ja -tyypeille. Asentaminen on helppoa ja yksinkertaista, sillä liittimet sopivat suoraan ajoneuvon sähköasennuksiin.
Nämä paketit on merkitty kotisivuillamme punaisella SUOSITTELEMME linkillä.


Yleinen liitin / johtopaketti

Yleinen liitin on autoille joille ei löydy ajoneuvokohtaista johtopakettia. Näissä tapauksissa yleinen johtopaketti on sopiva vaihtoehto. Näistä paketeista voit valita 7- tai 13-napaisen vaihtoehdon. Yleinen johtopaketti soveltuu kaikkiin erilaisiin autotyppeihin riippumatta merkistä, tyypistä tai erityisistä lisävarusteista.

 

Check-Kontroll

Asentaessasi johtosarjaa, on tärkeää tietää, onko autosi varustettu check-control -ilmoitusvalotaululla. Se on “ilmoitusvalotaulu”, joka kontrolloi taka-, jarru- ja sumuvaloja. Mikäli jokin näistä ei ole toimintakunnossa, näet varoitusvalon palavan check-control -ilmoitusvalotaulussa. Varoitus on usein ns. ohjausvalo, symboli tai teksti, joka näkyy kojelaudassa. Tarkistaaksesi, onko autossasi check-control, sinun tulee käynnistää autosi, kytkeä valot, ja sitten irroittaa yhteys jarruista ja painaa jarrupoljin alas. Mikäli autossasi on check-control, kojelautaasi tulisi ilmestyä varoitusvalo.


 
Vetokoukku
Vetokoukku
Vetokoukkukauppa | Bijsterhuizen 2104E | 6604LG | Wijchen | T: 94 2597 831 (English) | E: info@vetokoukkukauppa.com
© 2019  | Kaikki oikeudet pidätetään