vetokoukku
vetokoukku
Etusivu  |  UKK  |  Maksutavat  |  Uutiset |  Ostoskori
   
Merkki  
Ota yhteyttä
Vetokoukku
 Automerkit
Valitse automerkki...
 Vetokoukut
Kiinteä vetokoukku
Irroitettava vetokoukku
Johtosarjat
Eu-säädökset
 Yrityksille
Kirjaudu sisään
Rekisteröidy
 Palvelu
Track & Trace
Toimitus
Tilausten seuranta
Edullisimmat hinnat
Toimitusehdot
Yksityisyys
 Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Yhteydenottolomake
Etusivu | Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä ovat Vetokoukkukauppa.com verkkokaupan yleiset voimassa olevat toimitusehdot.

Tilaaminen

Tilaaminen tai ostaminen Vetokoukkukauppa.com verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröitymätön uusi asiakas tekee tilauksensa Vieraana. Asiakkaan rekisteröidyttyä, hänelle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana, joita hän voi jatkossa käyttää mm. tilaamiseen ja omien asiakasetujen käyttämiseen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, että ulkopuoliset eivät saa tunnuksia haltuunsa. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla (myynti ät vetokoukkukauppa.com). Tuotteita voi tilata myös ilman käyttäjätunnuksia

Kun tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova.

Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Hinnoista on ilmoitettu sekä veroton että verollinen hinta. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen esim. tuotteen tilapäisten saatavuusongelmien vuoksi.
       
Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas kuittaa toimituksen vastaanotetuksi allekirjoituksellaan. Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto mielellään jo vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tehdään huomautus rahtikirjaan sekä ilmoitus Vetokoukkukauppa.com, asiakaspalvelu(ät)vetokoukkukauppa.com. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta.

Rahtimaksu on kiinteä 16,95 €. Kaikki toimitukset on vakuutettu asiakkaan pihaan asti. Normaali toimitusaika on 3-4 päivää tilauksesta. Mikäli tilauksen käsittely kestää normaalia pitempään, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle.

Vanhoilla laskutusasiakkailla maksuehto on 14 päivää netto. Vetokoukkukauppa.com pidättää oikeuden yksipuolisesti muuttaa maksuehtoja, mikäli sellaiseen on mielestämme aihetta.

Tuotteillamme on tehtaan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu aina puolesta vuodesta 10 vuoteen asti.
               
Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen toimittajan kanssa. Pyydämme, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme info@vetokoukkukauppa.com tai puhelimella (94) 2597 831 ennen tuotteen palautusta. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisissä pakkauksissa.Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.
                                               
Lisätiedot

Ota meihin reilusti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palvelustamme tai muusta toiminnastamme. Autamme mielellämme.
                        
Vetokoukkukauppa.com
Intrastores BV
Bijsterhuizen 2104-F
6604 LG  WIJCHEN
The Netherlands
Phone: 0031-24-7113369


 
Vetokoukku
Vetokoukku
Vetokoukkukauppa | Bijsterhuizen 2104E | 6604LG | Wijchen | T: 94 2597 831 (English) | E: info@vetokoukkukauppa.com
© 2019  | Kaikki oikeudet pidätetään